El Més Petit de Tots

El Més Petit de Tots

Jo també sóc petit!
9-24 de novembre de 2019

Aquest 2019, el Festival celebra amb emoció els seus 15 anys de recorregut. Perquè això és el que significa ser El Més Petit de Tots: fantasia, emoció i aventura. Una fantasia que pot i ha de transitar fora de totes les rutes conegudes. Una emoció que ens commou, entre el somriure i l’excitació dels ulls ben oberts dels infants. Una aventura cap a territoris que només l’art pot conquerir, on tots estem convidats a trobar nous llenguatges per compartir en família.

Compromesos amb la qualitat artística, com a eix vertebrador de la programació, us volem oferir una selecció de les propostes d’arts escèniques per a la primera infància més interessants del panorama actual. Per això hem convidat alguns dels creadors de més rellevància internacional (com Carlos Laredo) a presentar dins el marc del Festival l’estrena dels seus darrers i més innovadors projectes. Gaudirem junts d’espectacles provinents de Noruega, Bèlgica, Suècia, França, així com d’una mostra de les noves produccions del Festival de la mà de creadors del nostre país, com Animal Religion, David Ymbernon i el col·lectiu Big Bouncers.

Seguim ampliant l’oferta d’activitats paral·leles (conferències, trobades professionals, formació per a professionals i mestres, tallers per a famílies i escoles) que, un any més, trobareu programades a les biblioteques, fàbriques de creació i altres espais de les ciutats on el Festival ha anat creixent, amb el ferm convenciment que l’art per als més petits ha d’arribar a tot arreu i ha de ser per a tots.

Us anunciem també amb satisfacció que el Festival viatjarà fins a les illes Balears, amb la nova incorporació a l’equip del Teatre Principal de Palma, i fins a Montcada i Reixac amb el Teatre Municipal, a qui des d’aquí saludem i donem una càlida benvinguda.

Per als més petits i per a tots aquells que també vulgueu ser petits per uns dies,

Us desitgem un molt bon Festival!

Teatres participants: 

LaSala Miguel Hernández (Sabadell) – L’Estruch (Sabadell) – Teatre de l’Aurora (Igualada) – Mercat de les Flors (Barcelona) – Teatre Municipal de l’Escorxador (Lleida) – Teatre Municipal d’Olot (Olot) – Teatre Municipal de Benicàssim (Benicàssim) – Teatre Auditori (Sant Cugat) – Teatre Mira-sol (Sant Cugat) – Teatre Auditori de Granollers (Granollers) – Atrium Viladecans (Viladecans) – Sant Andreu Teatre SAT! (Barcelona) – Teatre Principal de Palma (Illes Balears) – Teatre Municipal (Montcada i Reixac)

setembre 2019 - desembre 2019

L'Odissea de Latung La La
0-5 anysMultidisciplinar30 minuts
L'Odissea de Latung La La

L'Odissea de Latung La La és una obra escènica, poètica, parateatral, amb una gran càrrega de poesia visual.

Informació
Un opéra de papier (Una òpera de paper …
+ 5 anysMúsica45 minuts
Un opéra de papier (Una òpera de paper …

La música i les llegendes crearan els paisatges sonors d'aquesta òpera de paper on tot ens portarà a cantar i ballar.

Informació
Klank
2-5 anysDansa40 minuts
Klank

Una ballarina i una trompetista i cantant ens guiaran per un viatge al món dels sons. Estarem envoltats de so, però també escoltarem el silenci.

Informació
Musicals per als més menuts
0-3 anysMúsica40 minuts
Musicals per als més menuts

Un concert amb experiències sensorials compartides entre els menuts, la família i els músics.

Informació
Com un llum
0 - 5 anysEspectacle interactiu4 hores
Com un llum

Un espai d’experimentació lliure amb llums i ombres per crear espais efímers

Informació
L'hora del pati
0-5 anysMultidisciplinar4 hores
L'hora del pati

Una hora del pati ben especial. Moments de silenci enmig de la fressa. Moments de rauxa i festa

Informació
Lab 0-3
0-3 anysInstal·lació30 minuts
Lab 0-3

Un espai ple de materials per a experimentar i per a descobrir. Res estimula més la imaginació dels infants!

Informació
Tattarяattat!
3-5 anysMultidisciplinar40 minuts
Tattarяattat!

Una proposta de teatre de l’objecte, molt visual, que ens sorprèn amb una posada en escena neta i agosarada per als més petits.

Informació
Tumble in the jungle (Voltant per la jun …
2-5 anysDansa35 minuts
Tumble in the jungle (Voltant per la jun …

A Tumble in the jungle (Voltant per la jungla) ens conviden a seguir un camí a través de la jungla, ple de situacions humorístiques i poesia de l’absurd.

Informació
StemmeStammen
0-3 anysMúsica40 minuts
StemmeStammen

StemmeStammen ens parla de llengües llunyanes, de tribus perdudes.

Informació

gener 2020 - març 2020

...i les idees volen
2-5 anysDansa25 minuts
...i les idees volen

I les idees volen és un espectacle fresc on pocs objectes tenen molt de pes i petites accions creixen fins a esdevenir escenes intenses

Informació