Festival El Més Petit

Festival El Més Petit

Sí, hem tornat a ser petits!

Si bé aquesta edició d’El més petit de tots ha estat un gran repte, finalment ho podem exclamar: aquest novembre hem tornat a ser petits!

Enguany estem especialment satisfets, ja que hem transitat per espais desconeguts i, fins i tot, hem pujat als núvols! Efectivament, hem organitzat per primer cop El petit als núvols, una aposta que ens ha connectat amb amics professionals d’arreu del món i ens ha permès seguir reflexionant, aprenent, cercant, etc. sobre les arts en la primera infància. Això ha estat possible gràcies al V Encontre internacional d’arts per a la primera infància i a tots els programes vinculats al nostre festival, Mestres que es mouen i Artistes que es mouen.

Convençuts com estem que l’art a la primera infància és un bé essencial, el núvol ens ha permès compartir les experiències artístiques també amb les famílies. D’aquesta manera (connectats), hem pogut seguir jugant, experimentant, investigant, etc., per apropar les arts als nostres infants des de ben petits. Aquest és, en efecte, un dels aprenentatges més importants de la vida: saber detectar la importància de la cultura en totes les etapes de la vida.

Malgrat tot, també hem pogut gaudir d’experiències presencials gràcies als més de 60 tallers adreçats als infants de 0 a 5 anys que s’han dut a terme a les escoles. Fins i tot hem pogut concloure el festival representant espectacles familiars amb els teatres oberts!

Tot això ha estat possible gràcies a la perseverança d’un equip profundament compromès, així com dels teatres de Sabadell, Igualada, Barcelona, Lleida, Olot, Benicàssim, Sant Cugat, Tordera, Granollers, Viladecans i Montcada i Reixac. També aprofito per donar les gràcies als artistes que, amb una mirada oberta, han estat disposats a fer tot el que calgués per tirar endavant el festival en un any ple d’adversitats. Per acabar, m’agradaria destacar el suport de les institucions que han seguit confiant en el nostre projecte.

Moltes gràcies a tots per ser-hi i per compartir la nostra idea que l’art ens alimenta i ens fa créixer.

Teatres participants: 

LaSala (Sabadell) – Teatre de l’Aurora (Igualada) – Mercat de les Flors (Barcelona) – Teatre Municipal de l’Escorxador (Lleida) – Teatre Municipal d’Olot (Olot) – Teatre Municipal de Benicàssim (Benicàssim) – Teatre Auditori (Sant Cugat)  – Teatre Auditori de Granollers (Granollers) – Atrium Viladecans (Viladecans) – Sant Andreu Teatre SAT! (Barcelona) –  Teatre Municipal (Montcada i Reixac)

 

No s'han trobat espectacles per aquests criteris de cerca