Festival El Més Petit

Festival El Més Petit

El més Petit diu un gran sí a les arts per als més petits!
14 – 29 de novembre de 2020

En aquesta nova edició El més petit puja als núvols,

Volem ser un festival versàtil, innovador, capaç d’apropar-se a tothom, de ser veritablement accessibles i oberts i a no deixar-ne fora a cap infant; simplement perquè estem convençuts que les arts també són un dret bàsic dels infants.

Perquè creiem que ens fa més falta que mai: tenim ganes de viure les arts, i de celebrar-les des del contacte segur i real entre artistes i infants. Volem omplir les vides d’aquests infants d’experiències intenses, gratificants, belles i divertides. Perquè en fer-ho des de ben petits, els hi donem la vacuna de les arts i inocular-los un dels aprenentatges més importants: la cultura i la seva importància en totes les etapes de la vida. I aquest any també en línia -però no per això ha de significar distant-, hi trobareu experiències artístiques per compartir amb la família i seguir jugant amb els artistes.

Fem El més petit perquè els teatres i les administracions no han dubtat en unir-se i tirar endavant; i ja el tenim aquí, amb  companyies majoritàriament de casa i algunes de fora i sobretot perquè no volem renunciar a la qualitat, a les grans propostes pensades per als més petits (de 0 a 5 anys).

Ja us podeu apuntar que del 14 al 29 de novembre tindrem el festival El més petit. I ja hi som tots: Sabadell, Igualada, Barcelona, Lleida, Olot, Benicàssim, Sant Cugat, Tordera, Granollers, Viladecans i Montcada i Reixac.

Tornarem a ser petits, com si no, podríem ser qui som? Un infant que juga i descobreix el món sempre ha estat una de les millors maneres de viure. Alguns són aquests infants, nosaltres els portem a dins. Som i serem el més petit, i aquest any encara més.

Aquest novembre, pugeu als núvols amb nosaltres!

Teatres participants: 

LaSala (Sabadell) – L’Estruch (Sabadell) – Teatre de l’Aurora (Igualada) – Mercat de les Flors (Barcelona) – Teatre Municipal de l’Escorxador (Lleida) – Teatre Municipal d’Olot (Olot) – Teatre Municipal de Benicàssim (Benicàssim) – Teatre Auditori (Sant Cugat) – Teatre Mira-sol (Sant Cugat) – Teatre Auditori de Granollers (Granollers) – Atrium Viladecans (Viladecans) – Sant Andreu Teatre SAT! (Barcelona) –  Teatre Municipal (Montcada i Reixac)

setembre 2020 - desembre 2020

Petit als núvols (propostes artístique …
0-5 anysProposta en línia14-29 de novembre
Petit als núvols (propostes artístique …

Petit als núvols és la nova programació en línia del Festival El més petit. Tres experiències úniques per viure en família i participar!

Informació
Söns
0-2 anysMúsica30 minuts
Söns

ESPECTACLE SUSPÈS_ Una experiència sensorial per als nadons de casa i les seves famílies, amb un format especial, proper i màgic

Informació
... i les idees volen
2-5 anysCirc30 minuts
... i les idees volen

ESPECTACLE SUSPÈS_ Un espai circular i buit. Un cos, un micròfon, altaveus, focus i línies de llums protagonitzen aquest espectacle

Informació
Kl'aa, la teva cançó
0-5 anysMultidisciplinar35 minuts
Kl'aa, la teva cançó

ESPECTACLE SUSPÈS_ Kl’aa és un viatge musical per la descoberta del món

Informació
Silver Drops
2-5 anysDansa30 minuts
Silver Drops

Un espectacle visual en què el moviment, la plasticitat estètica i la música ens transporten a un viatge fascinant sobre el món de l’aigua

Comprar entrades