setembre 2021 - desembre 2021

La motxilla de l'Ada
+6 ANYSTeatre60 minuts
La motxilla de l'Ada

Un espectacle que ens parla de la identitat de gènere, perquè allò de "nen-nena, home-dona, blau-rosa, fort-feble..." potser ha de canviar definitivament.

Informació
BLÅfugl
0-18 MESOSDansa40 minuts
BLÅfugl

Una proposta de la companyia noruega Dybwikdans que explora la dansa i la música, convidant als nadons a establir amb ells una conversa musical.

Informació
Le mensonge
+2 ANYSDansa40 minuts
Le mensonge

La delicada història d’una nena i la seva relació amb la mentida, un cercle vermell que apareixerà per envair el seu espai.

Informació
Natanam
2-5 ANYSDansa50 minuts
Natanam

Dos amics descobreixen una sala de jocs que els farà viatjar a la platja, al desert i a molts altres mons a través d'elements com l'aigua, el foc i la terra.

Informació
elPetit als Jardinets
FamiliarMultidisciplinar60 minuts
elPetit als Jardinets

El Festival elPetit omple els Jardinets de La Caixa amb tres propostes artístiques per a tota la família. Música en directe, narració i molt més!

Informació
Univers
0-3 ANYSMultidisciplinar35 minuts
Univers

Una proposta sensorial basada en la poesia visual i la música en directe. Un espai on explorar com el més petit i aparentment insignificant pot fer canviar-ho tot.

Informació
BAJAU
3-5 ANYSTeatre40 minuts
BAJAU

Un espectacle visual i màgic on el joc constant amb l’aigua ens conduirà a la creació d’un nou univers, on trobar-nos amb nosaltres mateixos, amb els nostres orígens i amb allò que rea …

Informació
mOts premiers
+2 ANYSMultidisciplinar35 minuts
mOts premiers

Un ballarí i un actor s’apropen l’un a l’altre. El llenguatge del primer és el moviment, el del segon és la paraula. Junts, crearan el seu propi llenguatge.

Informació
Nius
0-18 MESOSMúsica40 minuts
Nius

Celebrem, en un espai tranquil i segur, ple de bellesa, música, olors, colors i textures, l’arribada de la vida en forma de panxa i batec.

Informació

gener 2022 - març 2022