Notícies, juny 2020

Un petit oasi pel mes de juliol

LaSala crea un petit oasi a la fresca per tornar a gaudir de les arts en família després del confinament . LaSala a la fresca consta de 5 espectacles per als vespres de juliol al Pati del Casal Pere Quart

 

LaSala engega una nova proposta d’arts per a les famílies després dels mesos de confinament i de l’aturada de la programació habitual arran de l’estat d’alarma. LaSala vol oferir una programació fresca que permeti als infants i les seves famílies recuperar l’activitat cultural, respectant i adaptant els protocols de seguretat vigents.

La directora de LaSala, Eulàlia Ribera, remarca que “des del primer dia de confinament la cultura i les arts han  demostrat ser vitals per a les famílies, però des de LaSala, volem reafirmar les arts en viu, el compartir, emocionar-nos en col·lectivitat…  Per això, tan bon punt ha estat possible sortim al carrer per retrobar-nos”. I afirma: “Ho fem pel nostre públic -que tant trobem a faltar-, però també, com no pot ser d’una altra manera, pels nostres creadors. Perquè una vegada més reafirmem que la cultura no és un luxe, sinó una necessitat, a la que no podem renunciar”.

Ribera recorda que “vam haver de tancar LaSala d’un dia per l’altre, i l’obsessió de l’equip ha estat continuar treballant i tornar a les arts en viu el més aviat possible. I ja que venim del confinament, de famílies que han estat molt tancades, la idea de LaSala a la fresca ens va semblar una molt bona opció”.  Es tracta d’una programació engrescadora i variada, “hem volgut fer un petit oasi al pati del Casal Pere Quart, per passar un bon vespre d’estiu”.

L’aforament als espectacles serà limitat pels protocols sanitaris vigents i les entrades es posaran a la venda, en línia, a partir del 25 de juny.