Notícies, juliol 2017

Engega el nou projecte “LaSala entre tots”

En la primera sessió d’aquest procés participatiu vam reunir pares que han descobert LaSala fa poc amb d’altres que els seus fills ja són adolescents, un fet que ens dóna diferents visions de com veuen i viuen LaSala.

També hi van participar Sílvia Duran, directora de l’Àrea de Públics de l’Institut Català de les Empreses Culturals i Carmina Martínez, cap de l’àrea de Cultura Artística de l’Ajuntament de Sabadell.

La sessió va permetre també fer una visita a LaSala i comprovar com hi treballa una companyia resident. Aquests dies hem tingut treballant al’escenaria L’Estenedor Teatre, que està preparant el seu proper espectacle, El col·leccionista de pors, per estrenar a la Mostra d’Igualada, la fira de teatre infantil i juvenil més important de Catalunya.

Els ‘deures’ que els hi hem posat de cara a la propera sessió és que comencin a mirar-se el material d’algunes companyies, i que pensin que cal fer una programació que ha de cobrir les diferents disciplines artístiques i també diferents franges d’edat. Durant les 4 sessions que configuren el programa coneixerem d’altres companyies que podrien fer residència a LaSala, així com d’altres projectes de creació de públics i esperem configurar la programació més atractiva per al 2017-2018.