Notícies, novembre 2017

Llegeix i menja’t el món

L’anomenat Servei Comunitari és una acció educativa que vol afavorir que l’alumnat desenvolupi el seu compromís cívic, formant-se i actuant alhora en el seu entorn amb l’objectiu de millorar-lo. Es tracta d’una activitat que serà obligatòria per als estudiants de 3r o 4t d’ESO a partir del curs 2019-2020. Aquests projectes s’han recollit en un nou portal web que, a hores d’ara ja posa a l’abast dels centres 27 opcions, que s’aniran incrementant amb el temps i a les quals els centres ja es poden inscriure.

LLEGEIX I MENJA’T EL MÓN: El projecte de LaSala, conjuntament amb el Rebost Solidari, es basa en que “si el menjar és l’aliment per al cos, la cultura és l’aliment per a l’ànima”.És per això que coincidint amb el festival de contes ‘Vet aquí Sabadell’ volem portar a terme una gran recollida solidària de contes per incloure’ls a les cistelles d’aliments que el Rebost Solidari ofereix a les famílies que ho necessiten. Amb aquesta recollida volem que tots els infants puguin tenir accés a la lectura (i a la cultura), fent-los sentir que tenen a les seves mans un tresor que els pot portar a un univers fantàstic.

La recollida dels contes es potarà a terme on decideixin els alumnes, tot i que suggerim que sigui a:

  • centre de secundària.
  • centres educatius de primària implicats.
  • altres indrets del barri
  • espais on es desenvolupa el festival “Vet Aquí Sabadell”: plaça del Gas, amfiteatre de l’Espai Cultura, plaça Marquilles i a les Biblioteques Municipals de Sabadell.