Notícies, març 2022

Comença la segona trobada internacional del projecte Erasmus+ Community Impact

Aquesta setmana, la delegació de Sabadell del projecte Erasmus+ Community Impact ha viatjat a París per participar en la segona trobada internacional amb la resta de socis europeus. Aquest segon encontre està organitzat pel líder francès del projecte, la Compagnie ACTA, i s’emmarca en el Forum Européen Premières Rencontres.

L’activitat a la capital francesa inclou la participació en diverses conferències relacionades amb Art, Ciència i Primera Infància així com una visita a les principals infraestructures del barri on realitza activitat l’entitat francesa. Com a cloenda, els diferents equips dels països participants en el projecte europeu, participaran d’un workshop per intercanviar estratègies sobre l’impacte de les Arts en la salut cultural dels barris.

El projecte Community Impact, finançat per la Unió Europea, compte amb la participació de socis de França, Regne Unit i Holanda. El projecte se centra en l’intercanvi d’experiències i estratègies sobre l’impacte de les Arts en la salut cultural dels barris, especialment, aquells socialment complexos.

Aquest intercanvi ha de permetre desenvolupar l’objectiu final del projecte que és dissenyar un pla estratègic d’impacte cultural, social i educatiu al Districte 3 (districte al qual pertany el barri de Ca n’Oriac) per a executar en el període 2023-2025.

Per portar a terme el projecte, s’ha constituït un equip multidisciplinari, liderat per laSala, que inclou professionals dels departaments de Cultura, Educació, Acció Social, Drets Civils i Biblioteques de l’Ajuntament de Sabadell, així com dels diferents equipaments municipals del barri, l’Escola Bressol Calvet d’Estrella, l’Escola d’Educació Infantil i Primària Calvet d’Estrella i la Biblioteca del Nord.