Ja et pots fer Amic/ga de LaSala a través de la web

abril 2021

Fes-te Amic/ga de LaSala i gaudeix de l’Art en família. Des de LaSala t’ho volem posar fàcil i per això hem posat en marxa la possibilitat d’obtenir el carnet d’Amic/ga de LaSala a través de la nostra web. Omplint un senzill formulari podràs fer-te soci al moment. El carnet és per tota la família i té un preu de 5 euros a pagar una única vegada.

Ser Amic/ga de LaSala et permetrà tenir accés a descomptes especials, gaudir d’assajos oberts, propostes exclusives, tenir veu en el procés participatiu de LaSala entre tots i rebre correus electrònics amb la programació amb avantatges exclusius de cada temporada.

Fes-te’n ara omplint el formulari i t’enviarem el carnet al teu correu electrònic. Podràs gaudir dels avantatges de ser Amic/ga de LaSala al moment!

La necessitat de jugar

gener 2021

Samfaina de colors reivindica la necessitat de jugar en el seu nou espectacle, ‘Andròmines (els tresors d’una nina de drap)’. Mirna Vilasís i Xavi Múrcia, els seus autors i intèrprets, asseguren que “els aprenentatges més importants de la vida els fem jugant. Jugarem amb la nina i a través d’ella reflexionarem sobre el pas del temps, el canvi i la transformació”.

La programació de LaSala es trasllada al Teatre Principal

desembre 2020

L’Ajuntament i LaSala han acordat traslladar la programació de gener a juny de LaSala al Teatre Principal per poder augmentar l’aforament dels espectacles amb totes les mesures de seguretat establertes pel Procicat. El canvi incideix en les funcions escolars –amb la voluntat que la programació escolar arribi al màxim d’alumnes- i a les familiars.

El més petit prorroga les propostes en línia fins el 6 de gener

desembre 2020

El Més Petit, el Festival d’Arts per a espectacles de 0 a 5 anys d’edat, va tancar el diumenge 29 de novembre una nova edició especial marcada per l’actual situació sanitària. A la realització en línia de part de les seves propostes (ja previst originàriament) s’hi va sumar el tancament d’espais culturals decretat just abans de l’inici, el 14 de novembre, i que únicament ha permès desenvolupar les funcions familiars de l’últim cap de setmana.

Comunicat: Pròrroga del tancament dels teatres

novembre 2020

Us comuniquem que amb la pròrroga de les restriccions i mesures de prevenció en relació a l’epidèmia de la Covid-19 anunciades avui pel PROCICAT, LaSala i el Festival El més petit suspenen les representacions familiars previstes en el marc del Festival del 14 al 23 de novembre.

El Festival El Més Petit estrena una secció digital

novembre 2020

El Més Petit, el Festival d’Arts per a espectadors de 0 a 5 anys, es portarà a terme entre el 14 i el 29 de novembre amb una novetat important: aquest any estrenarà el Petit als Núvols, una secció digital que agruparà des d’experiències artístiques fins als tallers dels programes de formació Mestres que es Mouen i Artistes que es Mouen. Aquest nou espai en línia també acollirà les conferències i debats del V Encontre Internacional d’Arts per a la Primera Infància, que es desenvoluparà els dies 20 i 21 de novembre completament de forma virtual.

2020/2021: Una temporada ‘a la carta’

setembre 2020

LaSala ha presentat aquest 30 de setembre la nova temporada 2020/2021, “a la carta”. Aforaments reduïts, descentralització d’espais i adaptació del calendari per a les escoles. Són algunes de les fórmules que ha establert LaSala per dissenyar la nova temporada, amb tots els condicionants que marquen els protocols de seguretat. L’objectiu, assegura la directora de LaSala Eulàlia Ribera, “és poder arribar a totes les escoles i a totes les famílies. La cultura és un bé essencial. Per això hem treballat per una temporada a la carta, adaptada a cada públic, a cada projecte, a cada condicionant. I que respongui a les necessitats dels diferents públics en una situació d’excepcionalitat com la que vivim”.

Un petit oasi pel mes de juliol

juny 2020

LaSala crea un petit oasi a la fresca per tornar a gaudir de les arts en família després del confinament . LaSala a la fresca consta de 5 espectacles per als vespres de juliol al Pati del Casal Pere Quart

 

LaSala engega una nova proposta d’arts per a les famílies després dels mesos de confinament i de l’aturada de la programació habitual arran de l’estat d’alarma. LaSala vol oferir una programació fresca que permeti als infants i les seves famílies recuperar l’activitat cultural, respectant i adaptant els protocols de seguretat vigents.

Els professionals de les arts en viu familiars reclamen un protocol clar per reactivar el sector

maig 2020

Un protocol clar per reactivar el sector és una de les demandes principals de la trobada virtual organitzada per LaSala, la TTP (Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics) i la Mostra d’Igualada on hi ha participat una cinquantena de representants de companyies, teatres i institucions per debatre sobre la situació post Covid 19.

Els protocols són urgents i quan arribin caldrà adaptar-se des de totes les vessants, asseguren els professionals de les arts en viu familiars, que es plantegen com serà el dia a dia. “Tenim per davant uns mesos on cal prendre decisions ràpidament”, apunten. Es reclama una visió optimista i molta cintura per afrontar els reptes.  Una demanda reiterada és que “els protocols que es crearan tinguin sentit”.

Comunicat: Programació aturada

abril 2020

Comunicat de l’Ajuntament de Sabadell: Us informem que LaSala, així com La Faràndula, el Teatre Principal i l’Estruch donen per finalitzada la temporada hivern-primavera.

La situació d’incertesa que es viu actualment i la impossibilitat d’una concreció per donar una data d’obertura dels teatres municipals han estat els elements clau per prendre aquesta decisió.

Queden suspeses doncs les funcions de LaSala: