Projecte

Projecte

Què és LaSala?

LaSala és un centre cultural de creació, producció i exhibició adreçat a les  famílies i escoles de l’entorn.

Un centre on, a través de les arts escèniques, canviem les mirades.

Les arts escèniques ens ajuden a canviar les actituds, a relacionar-nos, a obrir portes, esborrar límits, jugar, riure, gaudir de la vida, imaginar, reflexionar, buscar, experimentar, imaginar l’impossible per fer-lo possible.

A LaSala volem generar un espai per a la intimitat compartida on la llibertat, la curiositat i el saber tinguin un paper protagonista.

Som aquell espai de trobada on l’interès i les preguntes sempre són presents per tal de formar l’esperit crític, amb el convenciment que ens ajudarà a tenir una societat millor.

 

Un espai cultural únic per a les famílies

LaSala és un punt de trobada per viure les arts escèniques en família, un lloc on debatre sobre temes d’actualitat que ens afecten a tots, on gaudir de tallers de totes les disciplines, on descobrir el procés de creació de les companyies… A LaSala volem continuar sent un espai cultural de descoberta per a tota la família. I posats a imaginar, l’equip de LaSala en tenim molta, d’imaginació! I volem que aquest espai encara creixi amb més experiències.

A més, ens fa molta il·lusió veure que també compartim aquesta imaginació amb vosaltres. De fet, quan us hem preguntat què us agradaria que passés a la LaSala aquesta temporada*, hem coincidit plenament! Ens heu dit coses com aquestes:

“M’agradaria que la gent anés a LaSala encara que no sabessin què hi fan”.
“Voldria que LaSala fes intervencions teatrals al carrer”.
“Quan venim a LaSala, sabem que tindrem emocions, sensacions, riures i diversió assegurades”.
“Ens encantaria potenciar la trobada entre els artistes i el públic”.
“M’agradaria que hi hagués formació relacionada amb el valor de l’art per a tot tipus de mestres”.

 

Així que ja ens hem posat a fer feina. Convençuts, cada dia més, que els infants tenen dret a gaudir d’una programació de qualitat i que la cultura és una de les millors eines de transformació social.

Una temporada 2019-2020 per sorprendre’ns cada cap de setmana.

Us hi esperem!

L’equip de LaSala

*La programació i el debat sobre el futur de LaSala s’ha fet amb la participació de pares i mestres en el marc del projecte “LaSala entre tots”.