Projectes

Projectes

 

Interstice

Projecte  europeu Erasmus+ d’investigació sobre l’interstici entre artistes, mestres i infants amb l’objectiu d’apropar l’art contemporani d’alta qualitat a l’escola bressol, educació infantil i primària, millorant la creativitat i el pensament crític dels infants i promoure oportunitats de participació en experiències culturals, reduint les desigualtats en el seu accés seguint tres principis: interacció, participació i democràcia en contextos educatius.

Relacionat al projecte de formació de laSala, ‘Mestres que es mouen’.

Partners: UAB (Catalunya), Universitat de Stavanger (Noruega), Universitat de Bath (Regne Unit) i Universitat de Bologna (Itàlia) i laSala | elPetit (Catalunya).

Període: 2020 – 2023

www.interstice.eu

 

 

 

 

 

 

Community Impact | Districte 3

Projecte europeu Erasmus+ d’intercanvi d’experiències i estratègies en relació a l’impacte de les Arts en la salut cultural dels barris, especialment, aquells socialment complexes i en risc d’exclusió. L’objectiu final del projecte és desenvolupar un pla estratègic d’impacte cultural, social i educatiu al districte per a executar en el període (2023-2025).

L’equip multidisciplinar liderat per laSala inclou professionals de l’Escola Bressol Calvet d’Estrella, de l’Escola d’Educació Infantil i Primària Calvet d’Estrella, la Biblioteca del Nord i del Departament de Cultura, Acció Social i Drets Civils de l’Ajuntament de Sabadell.

Partners: Compagnie ACTA (França), Starcatchers (Escòcia), 2TURVENHOOG (Holanda) i laSala | elPetit (Catalunya).

Període: 2021-2024

+INFO

 

 

 

 

 

 

Metre i mig de distància, Projecte Connexions de Fundació Carulla

Projecte guardonat amb el Premi Baldiri Reixac de Fundació Carulla que impulsa projectes cocreats entre agents culturals i centres educatius. El Projecte Connexions Metre i mig de distància sorgeix de la unió de sinèrgies entre laSala i l’Institut Ca n’Oriac. Una proposta de treball interdisciplinari, amb vocació artística i comunitària, que formarà part del currículum de 4t d’ESO i que explorarà els plecs d’una nova realitat, la que ens ha deixat la pandèmia.

Partners: Institut Ca n’Oriac i laSala Centre de Creació

Període: 2021-2022

+ Info

 

 

 

 

 

 

To go or not to go

Projecte d’escolta a joves sobre perquè deixen de tenir interès en les arts escèniques a partir de +8 anys iniciat el 2020.

Partners: Rijeka City Puppet Theatre (Croàcia),  Annantalo (Finlàndia) i laSala | TTP | Mostra d’Igualada (Catalunya).

Període: 2020-2022

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Small Size Network

Xarxa internacional europea especialitzada en les Arts Escèniques 0 a 5 anys amb 91 entitats associades de 37 països diferents.

www.smallsizenetwork.org