Avís legal

De conformitat a la Llei 34/2002 sobre Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI), informem a continuació de les nostres dades legals:

Denominació
Associació Rialles Espectacles Infantils I Juvenils
NIF : G63436430
Inscripció Registral
Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya, Secció 1a del Registre de Barcelona, número de registre 17.397, amb data 11 de Desembre de 1995.
Domicili Social
Ronda de la Roureda, 24
08207 Sabadell, Barcelona
Tel. (+34) 937.232.833

Condicions de privacitat

El responsable del tractament de les teves dades és RIALLES ESPECTACLES INFANTILS I JUVENILS, amb l’adreça postal: Ronda de la Roureda 24, 08207 Sabadell.

La finalitat és comunicar-te la programació de LaSala i el Festival El Més Petit de Tots, les activitats que s’organitzen com tallers o conferències i informacions que pensem que us poden interessar (també per via electrònica)

En cap cas facilitarem les teves dades a tercers

Pots revocar el consentiment a l’enviament de correus i informacions a través del correu electrònic a comunicacio@lasalateatre.cat

Política de galetes (cookies)

Les galetes són petits arxius de text que s’envien al dispositiu quan visiteu un lloc web. Les galetes són retornades al lloc web d’origen cada cop que el visiteu, o a un altre lloc web que reconeix la galeta. Les galetes actuen com un record d’un lloc web, la qual cosa permet recordar el dispositiu en les visites subsegüents. Les galetes també poden recordar les vostres preferències, millorar l’experiència de l’usuari, així com adaptar els anuncis.

En aquest lloc web s’utilitzen aquests tipus de galetes:

Galetes tècniques

Les galetes tècniques són essencials i necessàries perquè el web funcioni correctament i per usar les diverses opcions i serveis que ofereix.

Galetes analítiques

El nostre lloc web utilitza galetes de Google Analytics. La informació que recullen aquestes galetes es transferida i arxivada per Google en els seus servidors dels Estats Units, d’acord amb les seves pràctiques de privacitat. Per a més informació de les pràctiques de privadesa de Google i com s’apliquen a Google Analytics visiteu: Política de Privadesa de Google Analytics

Galetes de sessió

Les galetes de sessió són aquelles que existeixen només mentre l’usuari navega pel web i s’eliminen al final.