LASALA PARTICIPA EN EL PROGRAMA MUNICIPAL PER FOMENTAR EL VOLUNTARIAT ENTRE ELS JOVES

Novembre 2017

L’anomenat Servei Comunitari és una acció educativa que vol afavorir que l’alumnat desenvolupi el seu compromís cívic, formant-se i actuant alhora en el seu entorn amb l’objectiu de millorar-lo. Es tracta d’una activitat que serà obligatòria per als estudiants de 3r o 4t d’ESO a partir del curs 2019-2020. Aquests projectes s’han recollit en un nou portal web que, a hores d’ara ja posa a l’abast dels centres 27 opcions, que s’aniran incrementant amb el temps i a les quals els centres ja es poden inscriure.

                                  

LLEGEIX I MENJA'T EL MÓN: El projecte de LaSala, conjuntament amb el Rebost Solidari, es basa en que "si el menjar és l'aliment per al cos, la cultura és l'aliment per a l'ànima".És per això que coincidint amb el festival de contes "Vet Aquí Sabadell" volem portar a terme una gran recollida solidària de contes per incloure'ls a les cistelles d'aliments que el Rebost Solidari ofereix a les famílies que ho necessiten. Amb aquesta recollida volem que tots els infants puguin tenir accés a la lectura (i a la cultura), fent-los sentir que tenen a les seves mans un tresor que els pot portar a un univers fantàstic.

 

La recollida dels contes es potarà a terme on decideixin els alumnes, tot i que suggerim que sigui a:

•  centre de secundària.

•  centres educatius de primària implicats.

•  altres indrets del barri

•  espais on es desenvolupa el festival "Vet Aquí Sabadell": plaça del Gas, amfiteatre de l'Espai Cultura, plaça Marquilles i a les Biblioteques Municipals de Sabadell.