SENSACIONAL

IMAGINART
EXPERIÈNCIA AUDIOVISUAL INTERACTIVA
DE 18 MESOS A 3 ANYS


Una invitació a vestir-se de blanc. Per què?  Per trepitjar un terra blanc ben tou que es converteix en pantalla gràcies a la màgia de la llum i l’ombra, igual que el cos de tots els espectadors que són també protagonistes d’aquesta proposta.  
A poc a poc emergeixen els colors i les formes. Les flors creixen, els cors s’uneixen, peixos desconeguts ens saluden, mentre éssers de formes geomètriques ens parlen amb el seu llenguatge. Un món audiovisual únic recorre el cos dels nens i nenes que formen part d’aquest espectacle mentre els seus acompanyants s’han de quedar fora de quadre: aquesta no és la seva pel·lícula. 
Sensacional és un muntatge de descoberta per als més petits, una barreja de llenguatges i maneres de les arts escèniques i el cinema més primitiu que també farà badar els adults amb les reaccions més inesperades. Aquesta és la  producció més internacional d’Imaginart  ja que té distribució a Canadà i el Regne Unit. 
Teresa Ferré

Fitxa artística

Idea i direcció: Eulàlia Ribera i Jordi Colominas/ Audiovisual, realització i grafisme: Carles Porta/ Animació: Romina Leon i Carles Porta/
Composicions musicals i ambients sonors: Josep Maria Baldomà
30 d'abril de 2017
Hora A les 10.30h, 11,30h i 12.30h
Durada 20 MINUTS
Aquest espectacle només es programa per a famílies
Entrada 8€
Amics de LaSala 6€