THE SHIRT OF THE HAPPY MAN (ESPECTACLE EN ANGLÈS)

ZUM ZUM TEATRE
TEATREQui és l’home o la dona més feliç del món? El qui té més diners o més poder, el qui és més famós, el qui és més honrat o, potser, el més intel·ligent de tots? Difícil de dir, oi? Els protagonistes de la història es troben davant d’un bon compromís... Per salvar el seu Rei d’una greu malaltia hauran de trobar aquesta afortunada persona i demanar-li que els doni la seva camisa. Un viatge excepcional per una de les grans fites de la humanitat: el secret de la felicitat.

Zum-Zum Teatre aixeca el conte de Tolstoi amb un posada en escena contemporània que desplega un acuradíssim univers d’imatges animades, objectes i músiques que fan l’espectacle molt entenedor i visualment atractiu als més petits. No en va fa 6 anys que la companyia recorre els teatres de casa i l’estranger recollint bones crítiques i reconeixements.
Núria Cañamares

Fitxa artística

Autor: Lleó Tolstoi Dramatúrgia: Ramon Molins /Direcció: Ramon Molins / Intèrprets: Begonya Ferrer i Ramon Molins / Desenvolupament Espai Escènic: Zum-Zum Teatre / Il·lustracions, animacions i curts: Cèsar Samaniego, I+G Stop Motion, Ferran Blach, Begonya Ferrer, Evelina Kolovou i Mònica Benabarre / Desenvolupament i producció artística de vídeo: I+G Stop Motion, Ferran Blanch i Begonya Ferrer / Producció tècnica: Sergio Sisques i Stagelab / Composició musical: Antoni Tolmos / Enregistrament Musical: FOLKINCATS / Vestuari: Fes-t’ho mirar i Pepa Piquer 

Materials didàctics
Aquest espectacle només es programa per a escoles
26 i 27 d'abril de 2017
Hora 9.30h i 11.00h
Durada 60 MINUTS
Sabadell 6€/alumne o 9 €/alumne (transport inclòs) 
Sant Quirze 6€/alumne o 9 €/alumne (transport inclòs) 
Altres municipis del Vallès Occidental 7€/alumne o 11€ (transport inclòs) 
Municipis del Vallès Oriental, Barcelonès i Baix Llobregat 7€/alumne o 13€/alumne (transport inclòs) 

Entrada gratuïta pels acompanyants (1 per cada 10 alumnes)