EL PETIT PIANO

CENTRE DE TITELLES DE LLEIDA
TITELLES
+ 3 ANYSAmb motiu de l’any Enric Granados –el 2016 es commemora el centenari de la seva mort i el 2017 es compliran 150 anys del seu naixement a Lleida–, el Centre de Titelles de Lleida ha reconstruït amb fusta, música i creativitat la vida i obra del cèlebre músic, compositor, mestre i virtuós del piano. La nota musical l’ha trobat en LleidArt Ensemble, una formació resident a l’Auditori Enric Granados integrada per joves músics que volen trencar les barreres de la música clàssica fent-la arribar a tots els públics. Junts han creat una producció 100% de Ponent que té la voluntat d’estendre’s per tots els racons possibles perquè tothom conegui la figura de Granados.
Per enganxar els més petits escenifiquen l’obra de la mà de dos titelles: la Nona i el seu avi, que li desvelarà les històries meravelloses que amaguen alguns pianos (com el seu). I, per primer cop, el Centre de Titelles incorpora animacions en directe.
Núria Cañamares

Fitxa artística
Autor i director Joan-Andreu Vallvé/ Producció Artística Centre de Titelles de Lleida/ Disseny dels titelles i de l’escenografia Joan-Andreu Vallvé/ Construcció dels titelles Joan-Andreu Vallvé/ Construcció de l’escenografia Xavier Badia i Bernat Vallvé/ Músics Neus Puig, Marta Castelló i Jordi Roure/ Coordinació musical LleidArt Ensemble/ Actors - titellaires Angel Pérez i Aitana Giralt/ Tècnic Xavi Iglesias/ Arranjaments musicals Jordi Cornudella
Materials didàctics
26 de març de 2017
Hora 17.30h
Durada 55 MINUTS
22, 23 i 24 de març de 2017
Hora 9.30h i 11.00h
Durada 55 MINUTS
Entrada 8€
Amics de LaSala 6€
Sabadell 6€/alumne o 9 €/alumne (transport inclòs) 
Sant Quirze 6€/alumne o 9 €/alumne (transport inclòs) 
Altres municipis del Vallès Occidental 7€/alumne o 11€ (transport inclòs) 
Municipis del Vallès Oriental, Barcelonès i Baix Llobregat 7€/alumne o 13€/alumne (transport inclòs) 

Entrada gratuïta pels acompanyants (1 per cada 10 alumnes)