PLANETA- KA

IMAGINART
ESPECTACLE INSTAL·LACIÓ
DE 1 A 3 ANYSLa catifa dels jocs s’ha fet gran i ara s’ha convertit en un immens planeta que es pot visitar, jugar i gaudir amb altres nens i nenes tots guiats per una particular exploradora. Ella ens obre camí amb moviments que ens recorden la dansa contemporània, mentre que els seus gestos són tranquils i segurs per mostrar els desnivells i acariciar muntanyes i rius de diferents colors.
Hi ha astres literaris ben famosos com l’asteoride B612 que habita El Petit Príncep, clara inspiració d’aquest Planeta Ka que acull els viatgers de manera col·lectiva i els fa protagonistes gràcies a la descoberta de racons, textures i efectes sonors i visuals sorprenents. 
A cavall entre l’espectacle escènic i la instal·lació aquesta és una proposta ideada per als més petits, que no tindran cap altra alternativa més que llançar-se a l’aventura amb tot el cos i deixar volar la imaginació. 
Teresa Ferré

Fitxa artística
Idea i direcció: Eulàlia Ribera i Jordi Colominas/ Direcció artística: Carles Porta/ Coreografia: Iera Delp/ Interpretació: Neus Canalias/ 
Tècnic: Jordi Mas/ Composició musical i ambients sonors:Josep Maria Baldomà / Baldomusic/ Disseny il·luminació: Miki Arbizu / StageLab
Efectes sonors i visuals: Sergio Sisqués / StageLab
28 de gener de 2017
Hora a les 10.30, 11.15 i 12.00 h
Durada 30 MINUTS
Aquest espectacle només es programa per a famílies
Entrada 8€
Amics de LaSala 6€