SUPERBLEDA

LA BLEDA
CLOWN
DE 3 A 8 ANYS

 

Probablement molts de vosaltres ja heu rigut amb ella perquè fa 15 anys que s’enfila als escenaris d’arreu i al de LaSala ja hi ha pujat diverses vegades. Potser l’heu vist amb Maduuuixes, on tenia la intenció de fer créixer una maduixera o amb Tut-Turutut la princesa, on buscava el seu tresor... Ara la pallassa torna amb noves i divertides aventures per a tota la família i, és clar, amb l’encant de sempre, que quan una és Bleda, és Bleda!

La veurem jugant a ser una superheroïna en un parc infantil. Sí, sí, perquè té poders especials! Bé, de fet, de superpoders en tenim tots, el que passa és que molts encara no els heu descobert... Segur que ella us ajudarà a fer-ho! I a més a més, sabeu què? Tindreu la sort de ser dels primers a posar-los en pràctica, perquè vindrà a LaSala abans d’estrenar l’espectacle al Festival de Tardor Temporada Alta. Vaja, que no us la podeu perdre de cap de les maneres. Serà com un 2x1: riureu moltíssim i descobrireu el superheroi que porteu a dins!

Fitxa artística

DramatúrgiaJordi Palet/ Direcció: Pere Hosta & Manel Trias/ Pallassa: Helena Escobar/ Escenografia: Pep Aymerich/ Vestuari: CarmePuigdevalliPlantéS/ Música: Pep Pascual/ Disseny gràfic: Sopa Graphics/ Producció: Cia. La Bleda & Temporada Alta 2016 

27 de novembre de 2016
Hora A les 17:30h
Durada 50 MINUTS
28, 29, 30 de Novembre i 1 i 2 de Desembre
Hora 10.00 h
Durada 50 MINUTS
Entrada 8€
Amics de LaSala 6€
Sabadell 6€/alumne o 9 €/alumne (transport inclòs) 
Sant Quirze 6€/alumne o 9 €/alumne (transport inclòs) 
Altres municipis del Vallès Occidental 7€/alumne o 11€ (transport inclòs) 
Municipis del Vallès Oriental, Barcelonès i Baix Llobregat 7€/alumne o 13€/alumne (transport inclòs) 

Entrada gratuïta pels acompanyants (1 per cada 10 alumnes)