ELS PERSEGUIDORS DE PARAULES

IMAGINART
TEATRE
+6 ANYS
Els perseguidors de paraules ©Estrella Polar ©Màriam Ben-Arab

La Noa somnia que les paraules desapareixen i decideix anar a la biblioteca de l’escola a buscar-ne més. Comença així l’aventura de gaudir dels mots, de jugar amb els signes i de conèixer tot un seguit de personatges que formen part d’un nou món en el qual la imaginació és l’únic poder. 

L'espectacle té una posada en escena actual, en la qual l’espai buit dominant es transforma, gràcies a la tècnica, en un indret ple de llibres desordenats des del qual emprendre un viatge amb submarí. Alhora també es fixa en els detalls més minúsculs i ens ofereix la possibilitat de reconèixer la moda de diferents èpoques gràcies al vestuari. 

El dramaturg Marc Artigau ja ha treballat amb espectacles de públic familiar fent l’adaptació de Moby Dick  i El Petit Príncep, èxits de cartellera reconeguts amb premis com els Butaca. Ara puja a escena aquest projecte d’escriptura personal, una trepidant història d’aventures que també és una novel·la publicada per l’editorial Estrella Polar. 

Jordi Bordas

Fitxa artística

Autor i director: Marc Artigau i Queralt/Actors: Marc Rius, Jordi Llovet, Marta Ossó, Carol Rovira/ Espai Sonor i música: Lucas Peire/ Escenografia: Joana Martí Delgado/ Vestuari: Albert Pascual/ Disseny il·luminació: Roc Laín/ Construcció d'escenografia: Taller d'escenografia Jorba-Miró / Producció: Albert González i Santi Ricart

16 d'octubre de 2016
Hora 12.00h i a les 17.30h
Durada 55 MINUTS
17, 18 i 19 d'octubre de 2016
Hora 10:00h
Durada 55 MINUTS
Entrada 8€
Amics de LaSala 6€
Sabadell 6€/alumne o 9 €/alumne (transport inclòs) 
Sant Quirze 6€/alumne o 9 €/alumne (transport inclòs) 
Altres municipis del Vallès Occidental 7€/alumne o 11€ (transport inclòs) 
Municipis del Vallès Oriental, Barcelonès i Baix Llobregat 7€/alumne o 13€/alumne (transport inclòs) 

Entrada gratuïta pels acompanyants (1 per cada 10 alumnes)