<p>El Més Petit de Tots 2017</p>

Els nens i nenes petits, en els seus primers anys, estan descobrint el món i, encuriosits, ho observen tot. El festival El Més Petit de Tots vol estimular les seves descobertes artístiques amb una selecció d’espectacles propers, intimistes i delicats.

El festival El Més Petit de Tots, que tindrà lloc entre el 11 i 26 de novembre de 2017, va néixer a Sabadell el 2005 impulsat per LaSala Miguel Hernández, amb una clara vocació internacional. En aquestes 12 edicions anteriors, el festival ha estat un aparador que ha mostrat creacions artístiques de qualitat i de proximitat, essent doncs tot un referent per aquest sector artístic que poc a poc va creixent al nostre país.

Un festival que presenta una tria internacional d’espectacles contemporanis, pensats específicament per als més petits, on tot es veu de molt a prop i on tot es viu molt intensament; on hi caben i es barregen tots els llenguatges: la música, el teatre, la dansa, l’audiovisual, el joc,...


 • OPUS 1- BLANCS

  COMPAGNIE D'À CÔTÉ ... (França)

  0- 5 ANYS
  OPUS 1- BLANCS

  Dins del projecte Enquête de notre enfance arriba al Festival la primera obra d’una trilogia inspirada en els llibres per a infants de Katsumi Komagata. Aquest artista japonès, seguint la mirada del seu propi fill, va desenvolupar una sèrie de llibres d’art abstracte que refexionen sobre la percepció dels nadons: des de la primera mirada fins a la plenitud del gest. 

 • LE PETIT BAIN (Un peti...

  JOHANNY BERT - THÉÂT... (França)

  2- 5 ANYS
  LE PETIT BAIN (Un petit Bany)

  Aquesta obra està construïda al voltant d’un material quotidià i amable: l’escuma. Seguirem la descoberta d’un personatge que juga, imagina i modela paisatges fins a embogir.

 • A GRUTA DA GARGANTA (E...

  LA CASA INCIERTA (Brasil)

  0-5 anys
  A GRUTA DA GARGANTA (El camí de la gola)
  LASALA surt de LASALA

  En un espai ple de vels, que evoquen el vel del paladar, dues actrius, una d’elles cantant lírica i l’altra cantant popular, trenen dos camins sonors que s’endinsen en el laberint de la bellesa de la veu humana. 

 • MALEBABLE

  HELENA LIZARI (Catalunya)

  2- 5 ANYS
  MALEBABLE
  LASALA surt de LASALA

  Malebable és un viatge en una bombolla, a través de les sensacions i els sentits. És elàstic, suau, moldejable, flexible, transformable, consistent i irrompible. Tot espectacle és un viatge. Malebable és un vehicle imaginari que se situa a l'escenari i ens porta a viatjar impulsats pel motor de la imaginació. 

 • BLINK FLASH DUNCAN

  MERCAT DE LES FLORS - ... (Catalunya)

  DE 2 A 5 ANYS
  BLINK FLASH DUNCAN

  Blink Flash Duncan és una proposta artística per als més menuts, que busca despertar la dansa com a llenguatge d'expressió. L'Isa, una noia valenta i curiosa, descobreix objectes amagats a l'espai escènic. 

 • L'HOMME QUI TRACE L'AR...

  FOREST BEATS - YUTAKA ... (França- Japó)

  2- 5 ANYS
  L'HOMME QUI TRACE L'ARC EN CIEL (L'home que dibuixa l'arc de Sant Martí)
  LASALA surt de LASALA

  Un home misteriós arriba amb una maleta, un paraigua i un bombí.  Què passarà? Una història original i fantàstica amb músiques i coreografies que fan un homenatge a les comèdies musicals americanes dels anys 30 als 60. 

 • BESAT AF AEBLER ( Bojo...

  TEATER NORDKRAFT (Dinamarca)

  2- 5 ANYS
  BESAT AF AEBLER ( Bojos per les pomes)
  LASALA surt de LASALA

  El so i el moviment són els protagonistes absoluts d'aquest espectacle.

 • LITTLE NIGHT

  IMAGINART (Catalunya)

  2-5 ANYS
  LITTLE NIGHT

  Una experiència interactiva única per als més petits. Un terra pantalla interactiu on els nens són els protagonistes absoluts de la història. Little Night juga amb la nit, amb personatges fantàstics, amb humor, un punt absurd i surrealista