<p>El Més Petit de Tots 2016</p>

Els nens i nenes petits, en els seus primers anys, estan descobrint el món i, encuriosits, ho observen tot. El festival El Més Petit de Tots vol estimular les seves descobertes artístiques amb una selecció d’espectacles propers, intimistes i delicats.

El festival El Més Petit de Tots, que tindrà lloc entre el 5 i el 20 de novembre de 2016, va néixer a Sabadell el 2005 impulsat per LaSala Miguel Hernández, amb una clara vocació internacional. En aquestes 11 edicions anteriors, el festival ha estat un aparador que ha mostrat creacions artístiques de qualitat i de proximitat, essent doncs tot un referent per aquest sector artístic que poc a poc va creixent al nostre país.

Un festival que presenta una tria internacional d’espectacles contemporanis, pensats específicament per als més petits, on tot es veu de molt a prop i on tot es viu molt intensament; on hi caben i es barregen tots els llenguatges: la música, el teatre, la dansa, l’audiovisual, el joc,...

Més informació i programació completa a www.elmespetitdetots.cat
 • FESTA INAUGURAL FESTIV...

  EL MÉS PETIT DE TOTS... (Catalunya)

  0- 5 ANYS
  FESTA INAUGURAL FESTIVAL EL MÉS PETIT DE TOTS
  LASALA surt de LASALA

  Una festa molt especial dedicada exclusivament als nens i nenes de 0-5 anys. Espectacles i instal·lacions insòlites, que ocuparan tots els espais del Teatre Principal de Sabadell

 • WHITE (ESPECTACLE EN A...

  CATHERINE WHEELS THEAT... (Escòcia)

  DE 1 A 5 ANYS
  WHITE (ESPECTACLE EN ANGLÈS)

  Benvinguts al bonic i estrany món de White. Ple d'ocells i de gàbies. Un món que brilla i enlluerna durant la nit. Dos amics tenen cura de les casetes dels ocells i s'asseguren que els ous es mantinguin fora de perill. Aquest món és blanc, brillant i ordenat. Però a la part alta dels arbres de sobte hi apareix color. Primer el vermell, després el groc, després el blau... White és un espectacle alegre, juganer i molt visual. És una primera experiència teatral perfecta per als més petits.

 • MIRAVELLA

  COMPAGNIE ACT2 (França)

  DE 3 A 7 ANYS
  MIRAVELLA

  Al principi apareix la vida en la seva forma més simple, cel·lular, orgànica. Els primers moviments es creen dins de bombolles delicades. Miravella ens transporta a un món primitiu on les formes i els moviments ens remeten als orígens i ens fan explorar l'animal que hi ha en tots nosaltres. La dansa és aquí una matèria vibrant, rítmica i plena de colors que ens convida a un viatge a través d'un món surrealista, poètic i meravellosament  imaginatiu.

 • MAMA SINGT GESCHENKE (...

  DSCHUNGEL WIEN (Àustria)

  DE 1 A 5 ANYS
  MAMA SINGT GESCHENKE (Les cançons de la mare són un regal)

  Una nova producció de Stephan Rabl que compta amb la participació de la soprano afro-austríaca Marie-Christiane Nishimwe que ens captiva amb la seva prodigiosa veu i aconsegueix emocionar-nos en la curta distància. La veu d’una mare fa música. Són tonades suaus i delicades que es converteixen en les més belles cançons. I quan canta, mentre es maquilla, a la banyera o quan bressola el seu fill, els seus ulls brillen. Les cançons d’una mare són un regal.

 • CONCERT PER A NADONS

  PAULO LAMEIRO (Portugal)

  0- 5 ANYS
  CONCERT PER A NADONS

  Paulo Lameiro ha estat el pioner en la producció de concerts per a nadons amb l'objectiu d'oferir una experiència d'intercanvi i complicitat en la qual el descobriment de la música en directe i el silenci creen moments intensos i sorprenents. El plaer de la música compartida entre nens, acompanyants i intèrprets. 

 • MALEBABLE

  HELENA LIZARI (Catalunya)

  DE 1 A 5 ANYS
  MALEBABLE

  Malebable és un viatge en una bombolla, a través de les sensacions, els sentits. És elàstic, suau, moldejable, flexible, transformable, consistent i irrompible. Tot espectacle és un viatge. Malebable és un vehicle imaginari que se situa a l'escenari i ens porta a viatjar impulsats pel motor de la imaginació

 • JARDÍN SECRETO

  ZIG ZAG DANZA (Astúries)

  DE 18 MESOS A 3 ANYS
  JARDÍN SECRETO

  En aquest jardí flueix l'infinit cicle de la vida, estimulant els sentits dels més petits davant dels quals es desplega un univers visual i sonor que es transforma de forma constant. Deixarem la nostra empremta en aquest univers, deixarem la nostra empremta al nostre Jardí. Un treball poètic de moviment estàtic i de quietud dinàmica, perquè tot està parat i res s'atura.